Webinar: Aardgasvrij in Nieuw-West (juni 2021)

> Ga direct naar aanmelden

Nederland wordt stap voor stap van het aardgas afgesloten. De gemeente Amsterdam heeft daarom per buurt een voorkeursscenario aangegeven om tussen nu en 2040 over te stappen op een alternatieve verwarmingsbron. In dit algemene webinar informeert !WOON bewoners van Nieuw-West over wat aardgasvrij worden precies betekent en wat er kan gaan veranderen in jouw buurt.

Wat betekent de aardgasvrij transitie?

  • Wat is de aanleiding om van het gas af te gaan?
  • Welke alternatieve verwarmingsmogelijkheden zijn er?
  • Wat verandert er nog meer aan je woning?

Wat gaat er veranderen in jouw buurt?

  • Hoe gaat de wijkaanpak in Amsterdam in zijn werk?
  • Wat is het voorkeursscenario voor jouw buurt?
  • Op welke manier kan jij je voorbereiden?

Voor wie?

Dit webinar is voor inwoners van  Nieuw-West die meer willen weten over aardgasvrij. Voorkennis is niet nodig. Heb je specifieke vragen  over aardgasvrij in jou buurt in Nieuw-West neem dan contact op met b.vandenbergh@wooninfo.nl

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen Microsoft-account heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spam box. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130

 


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

30 jun 2021 - 19:30-20:15

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON