Webinar Contact onderhouden met je buurt

Hoe hou je als actief bewoner contact met de mensen in jouw buurt? In dit webinar gaan we in op tips en tricks bij het (online) onderhouden van contact met je achterban. We delen ervaringen met elkaar en sluiten af met een tip top 5. Die kan je daarna in je eigen praktijk toepassen.

  • Waar loop je tegenaan?
  • Hoe houd je contact, ook in tijden van Corona?
  • Welke tips kan ik leren van anderen?
  • Welke tip wil ik graag delen met anderen?

Aanmelden? Leuk!

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130.


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

6 okt 2020 - 19:30-20:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON