Webinar Contact onderhouden met je buurt

Hoe hou je als actief bewoner contact met de mensen in jouw buurt? In dit webinar gaan we in op tips en tricks bij het (online) onderhouden van contact met je achterban. We delen ervaringen met elkaar en sluiten af met een tip top 5. Die kan je daarna in je eigen praktijk toepassen.
  • Waar loop je tegenaan?
  • Hoe houd je contact, ook in tijden van Corona?
  • Welke tips kan ik leren van anderen?
  • Welke tip wil ik graag delen met anderen?
Aanmelden? Leuk!

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We gebruiken daarvoor Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen. Dat kan ook als u geen Microsoft account heeft. Voor u als gebruiker is deelname via MS Teams gratis. Deelname via een laptop of desktop is het makkelijkst. U volgt dan de presentatie en kunt uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet kan (via de app) ook. Houd er dan rekening mee dat de presentatie even niet meer in beeld is als u de chat opent om een vraag te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar. Meld u aan via het inschrijfformulier hieronder. Heeft u nu al vragen waar u in het webinar graag antwoord op krijgt? Zet ze onder ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per email. Daarin vindt u ook de link om deel te nemen. Heeft u geen email ontvangen? Kijk dan in de spambox en neem anders telefonisch contact op via 020 5230130.  

Aanmelden

Webinar: Het belang van groepsvorming bij bewonersinitiatieven

Bij het aanmelden voor deze cursus geeft u tevens toestemming om automatisch aangemeld te worden voor onze Bewonersinvloed nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt ieder kwartaal en u kunt zich ook weer gemakkelijk afmelden.


Datum en tijdstip

6 okt 2020 - 19:30-20:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON