Webinar: 5 tips voor een goed projectplan voor Buurtbudgetten

In veel buurten in Amsterdam is dit jaar Buurtbudget beschikbaar. Bewoners kunnen  voorstellen indienen voor verbetering van hun buurt. In dit online webinar leert u hoe u een goed voorstel schrijft. We kijken hoe u bepaalt welk budget u nodig hebt. We geven concrete tips die uw aanvraag succesvol maken. Lenny Bijker, adviseur participatie bij !WOON, verzorgt dit webinar. Zij werkte de afgelopen jaren mee aan meer dan 100 succesvolle projectplannen.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Meld u aan via het inschrijfformulier hieronder. Heeft u vooraf al vragen die u tijdens het webinar graag beantwoord krijgt? Zet uw vragen onder ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130.


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

28 jul 2020 - 19:30-20:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON