Webinar: fondsenwerving voor bewonersgroepen (augustus 2020)

In dit gratis webinar geven wij de highlights waar u als bewonersgroep rekening mee moet houden als u fondsen wilt gaan werven. We doorlopen als het ware een checklist waar u als groep of organisatie aan moet voldoen (zoals rechtsvorm), hoe een goed projectplan wordt opgebouwd en hoe u de juiste fondsen kunt vinden voor uw doel.

Na afloop polsen we of er behoefte is aan verdieping op één van de besproken punten. Op basis van uw input bepalen we het thema voor een vervolg webinar.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen Microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Meld u aan via het inschrijfformulier hieronder. Heeft u vooraf al vragen die u tijdens het webinar graag beantwoord krijgt? Zet uw vragen onder ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Niet gevonden? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130.


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

4 aug 2020 - 19:30-20:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON