Webinar: Grip op veranderingen in uw buurt (deel 1)

De weg naar een krachtig buurtnetwerk

Wilt u meer grip krijgen op wat er in uw buurt gebeurd? Dan is vuistregel nummer 1: ga op zoek naar het collectieve. Als groep kunt u veel meer bereiken in uw buurt. U krijgt meer voor elkaar en kunt meer invloed uitoefenen op de buurtplannen. Maar hoe vormt u een groep en houdt u de energie vast? En hoe zorgt u dat u de buurt bereikt? In dit webinar laten we zien welke stappen u moet zetten om tot een actieplan te komen. Aan de hand van succesvolle praktijkvoorbeelden laten we zien welke invloed een goed georganiseerd buurtnetwerk kan hebben.

Dit webinar bestaat uit 2 delen. Deel 2 vindt op 16 juni plaats. Klik hier om u voor webinar deel 2 aan te melden. Beide webinars zijn los van elkaar te volgen.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Meld u aan via het inschrijfformulier hieronder. Heeft u vooraf al vragen die u tijdens het webinar graag beantwoord krijgt? Zet uw vragen onder ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Neem dan telefonisch contact op via 0205230130.


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

9 jun 2020 - 19:30-20:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON