Webinar: Aardgasvrij past bij mij? (augustus 2020)

In 2040 wil de gemeente Amsterdam aardgasvrij zijn. Iedereen krijgt hier de komende jaren mee te maken. Tijdens dit webinar krijgt u meer informatie over het aardgasvrij maken van Amsterdam en de rol van bewoners hierin. Wat betekent aardgasvrij en wat gebeurt er op dit moment om de stad voor te bereiden op een aardgasvrije toekomst? En welke invloed heb je hier als bewoner op? !WOON betrekt en ondersteunt bewoners in buurten waar op dit moment gewerkt wordt aan het aardgasvrij maken.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Meld u aan via het inschrijfformulier hieronder. Heeft u vooraf al vragen die u tijdens het webinar graag beantwoord krijgt? Zet uw vragen onder ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Neem dan telefonisch contact op via 0205230130


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

25 aug 2020 - 19:30-20:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON