Webinar Huurders en kopers samen voor de buurt

In buurten heb je vaak te maken met huurders van corporaties, huurders van particuliere verhuurders en kopers. Deze komen vaak afzonderlijk van elkaar op voor hun belangen. Een VVE opereert namens de kopers net zoals een bewonerscommissie dit doet voor de huurders. Hoe blijf je ondanks de verschillen als buurt toch met zijn allen in verbinding staan? Hoe kan je richting gemeente en verhuurders de gezamenlijke belangen vertegenwoordigen van de buurt? In dit webinar komt een initiatiefnemer van Verenigd Vogeldorp aan het woord, een samenwerkingsverband tussen huurders en kopers. We delen ervaringen en zien hoe huurders en kopers succesvol kunnen samenwerken om de gezamenlijke belangen in de buurt te vertegenwoordigen.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130.


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

13 okt 2020 - 19:30-20:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON