Webinar Huurders en kopers samen voor de buurt

In buurten heb je vaak te maken met huurders van corporaties, huurders van particuliere verhuurders en kopers. Deze komen vaak afzonderlijk van elkaar op voor hun belangen. Een VVE opereert namens de kopers net zoals een bewonerscommissie dit doet voor de huurders. Hoe blijf je ondanks de verschillen als buurt toch met zijn allen in verbinding staan? Hoe kan je richting gemeente en verhuurders de gezamenlijke belangen vertegenwoordigen van de buurt? In dit webinar komt een initiatiefnemer van Verenigd Vogeldorp aan het woord, een samenwerkingsverband tussen huurders en kopers. We delen ervaringen en zien hoe huurders en kopers succesvol kunnen samenwerken om de gezamenlijke belangen in de buurt te vertegenwoordigen.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We gebruiken daarvoor Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen. Dat kan ook als u geen Microsoft account heeft. Voor u als gebruiker is deelname via MS Teams gratis. Deelname via een laptop of desktop is het makkelijkst. U volgt dan de presentatie en kunt uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet kan (via de app) ook. Houd er dan rekening mee dat de presentatie even niet meer in beeld is als u de chat opent om een vraag te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar. Meld u aan via het inschrijfformulier hieronder. Heeft u nu al vragen waar u in het webinar graag antwoord op krijgt? Zet ze onder ‘opmerkingen’ op het inschrijfformulier. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding per email. Daarin vindt u ook de link om deel te nemen. Heeft u geen email ontvangen? Kijk dan in de spambox en neem anders telefonisch contact op via 020 5230130.   .  

Aanmelden

Webinar: Het belang van groepsvorming bij bewonersinitiatieven

Bij het aanmelden voor deze cursus geeft u tevens toestemming om automatisch aangemeld te worden voor onze Bewonersinvloed nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt ieder kwartaal en u kunt zich ook weer gemakkelijk afmelden.


Datum en tijdstip

13 okt 2020 - 19:30-20:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON