Webinar Kracht van samenwerking bij bewonersinitiatieven

Als bewoner heb je het beste zicht op wat je buurt nodig heeft. Een initiatief met draagvlak in de buurt staat sterker dan een voorstel waarbij andere bewoners niet betrokken zijn. Door samen op te trekken versterk je elkaars stem en zet je kracht bij je activiteit.

Hoe zorg je dat dat jouw initiatief voldoende draagvlak heeft? Wat heb je nodig om een samenwerking aan te gaan met anderen? Hoe zorg je ervoor dat iedereen gehoord wordt? Antwoord op deze vragen en meer krijg je tijdens het gratis webinar.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130.


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

29 sep 2020 - 19:30-20:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON