Webinar over schimmel, tocht en ventileren in uw woning (in Arabisch)

Bent u huurder of eigenaar van een woning met schimmel of vochtproblemen? Wilt u weten hoe u hier vanaf kunt komen? !WOON geeft dit webinar eenvoudige uitleg voor bewoners die grip willen krijgen op het woonklimaat in hun woning. Medewerker Mohammed Raji gaat in op het belang van ventilatie en het opsporen en aanpakken van bouwtechnische problemen.

Let op: in dit webinar wordt Arabisch gesproken. (NL talige versie vindt u hier)

Webinar
Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoft account heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130.


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

9 dec 2020 - 10:00-10:45

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON