Webinar VvE: Help, ik woon in een VvE (februari 2023)

> Ga direct naar aanmelden

Tijdens het webinar leggen we uit welke specifieke regels er gelden voor de Vereniging van Eigenaren (VvE) en waar u deze regels kunt vinden. We bespreken de rol van de splitsingsakte, het (model)splitsingsreglement en het huishoudelijk reglement. Daarna gaan we in op verschillende onderwerpen, zoals het onderhoud aan het pand, de besluitvorming en de gemeenschappelijke kosten. Ook staan we stil bij de verschillende verzekeringen die de VvE moet afsluiten.

Het webinar is bedoeld voor eigenaar-bewoners uit Amsterdam die nog weinig ervaring hebben met de VvE. Vooral voor bewoners van een slapende VvE’s is het webinar geschikt.

Na het webinar weet u:

  • Wat er in de splitsingsakte en het (model)splitsingsreglement staat
  • Welke delen van het gebouw gemeenschappelijk zijn
  • Hoeveel u moet meebetalen aan het onderhoud van het pand
  • Op welke manier de VvE beslissingen neemt, bijvoorbeeld over onderhoud
  • Welke verplichte verzekeringen de VvE moet afsluiten

Verdieping

!WOON geeft ook cursussen (digitaal en fysiek) over belangrijke thema’s binnen de VvE. Tijdens deze themacursussen gaan we dieper in op bepaalde onderwerpen, zoals de financiën, verhuur van kamers en het bestuur en beheer. De cursus/het webinar ‘Help, ik woon in een VvE’ is bedoeld als basiscursus. Daarna kunt u desgewenst de verdieping in via de themacursussen.

Alle cursussen zijn los van elkaar te volgen. Op onze website vindt u een overzicht van ons huidige aanbod. Alle cursussen en webinars zijn gratis te bezoeken. Vooraf aanmelden is verplicht.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen MS account heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat. Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020-5230130.

Webinar gemist?

Het webinar wordt in 2023 ook nog op maandag 22 mei en maandag 11 september georganiseerd.

Categorie


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

20 feb 2023 - 19:30-20:15

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON