Webinar VvE: Huishoudelijk reglement (maart 2021)

Een VvE kan een huishoudelijk reglement opstellen met regels om de leefbaarheid in de VvE te waarborgen. Hoe stelt de VvE zo’n huishoudelijk reglement vast? En wat mag er wel en niet in staan? Veelvoorkomende onderwerpen zijn regels rondom geluidsoverlast, een boeteregeling en afspraken over het gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes. Ook onderwerpen zoals een verbod op huisdieren of verhuur van kamers komen vaak langs. Wilt u weten wat wel en wat niet in het huishoudelijk reglement kan staan? Meld u dan nu aan voor het webinar.

Komt de datum u niet goed uit? Het webinar ‘Huishoudelijk reglement’ wordt op 23 juni 2021 nogmaals gegeven.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130.

Categorie


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

8 mrt 2021 - 19:30-20:15

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON