Webinar VvE: Huishoudelijk reglement (oktober 2024)

> Ga direct naar aanmelden

Een Vereniging van Eigenaren (VvE) kan een huishoudelijk reglement opstellen met regels om de leefbaarheid in de VvE te waarborgen. Hoe stelt de VvE zo’n huishoudelijk reglement vast? En wat mag er wel en niet in staan?

Veelvoorkomende onderwerpen zijn regels rondom geluidsoverlast, een boeteregeling en afspraken over het gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes. Ook onderwerpen zoals een verbod op huisdieren of verhuur van kamers komen vaak langs, maar mag dat eigenlijk wel? Wilt u weten wat wel en wat niet in het huishoudelijk reglement mag staan? Meld u dan nu aan voor het webinar.

Na het webinar weet u:

  • Hoe een huishoudelijk reglement wordt vastgesteld
  • Wat de status van een huishoudelijk reglement is
  • Wat er in een huishoudelijk reglement mag staan
  • Wat er niet in het huishoudelijk reglement mag staan

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen MS account heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat. Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020-5230130.

Webinar gemist?

In 2024 wordt dit webinar niet meer georganiseerd. Heeft u het webinar gemist? Dan kunt u uw vragen ook stellen via ons online contactformulier.

Categorie


Aanmelden

Wilt u meerdere deelnemers aanmelden? Druk dan na het versturen van de aanmelding op F5 en vul het formulier nogmaals in voor de overige deelnemers.

Bij het aanmelden voor deze cursus geeft u tevens toestemming om automatisch aangemeld te worden voor onze VvE nieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt ieder kwartaal en u kunt zich ook weer gemakkelijk afmelden.

Datum en tijdstip

21 okt 2024 - 19:30-20:15

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON