Webinar VvE: Verbouwingen (mei 2021)

In Amsterdam wordt veel verbouwd. Een uitbouw, een extra woning op het dak, een dakterras of een nieuw balkon komen voorbij. Naast de gemeentelijke regels en de gemeentelijke vergunning, heeft een eigenaar ook te maken met de VvE en de regels die daar gelden. Soms kan verbouwd worden zonder aanpassing van de akte, soms moet de akte gewijzigd worden. In alle gevallen geldt dat de VvE om instemming gevraagd moet worden als er grootschalig wordt verbouwd. Wilt u weten hoe u in uw VvE een verbouwing goed regelt? Neem dan deel aan ons webinar over verbouwen in de VvE.

Komt de datum u niet goed uit? Het webinar ‘verbouwingen’ wordt op 24 november 2021 nogmaals gegeven.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130.

Categorie


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

27 mei 2021 - 19:30-20:15

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON