Webinar VvE: Verduurzamen in een VvE, hoe krijgt u de buren mee? (april 2022)

De gemeente Amsterdam organiseert dit en andere webinars over duurzaamheid voor VvE’s. Aanmelden kan via de website van de gemeente.

Een goed plan maken voor verduurzaming van de VvE is niet eenvoudig. Zorgen dat voldoende leden instemmen met dat plan lijkt soms wel onmogelijk. Tijdens dit webinar gaat de gemeente in op de opgave om voldoende leden te laten instemmen met een plan. Arienne Klijn, psycholoog, trainer en schrijver, legt aan de hand van voorbeelden uit hoe onderbuikgevoelens soms een grotere rol spelen in besluitvorming dan argumenten. Hoe u daar op voorbereid kunt zijn, maar ook hoe u die onderdeel kunt maken van uw strategie. Mimi Slauerhoff; gedragskundige en ervaren in procesbegeleiding van VvE’s laat zien hoe u in het proces van de VvE draagvlak kunt creëren.

Samen met andere leden komen tot een plan is voor veel besturen en VvE leden de grootste uitdaging. Een beetje meer kennis over de psychologie en de werking van groepsdynamiek kan wellicht wat koudwater vrees verhelpen.

Aanmelden

Het webinar wordt georganiseerd door de gemeente Amsterdam. Aanmelden kan via de website van de gemeente.

Categorie


Datum en tijdstip

4 apr 2022 - 19:30-20:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON