Webinar VvE: Zonnepanelen en groendaken door Solar Sedum

In dit college geeft Solar Sedum een introductie in groendaken en zonnepanelen. Wat zijn de voordelen van beide technieken en wat maakt de combinatie ervan zo interessant? Wat zijn de (on)mogelijkheden, welke keuzes maakt u en waar moet u rekening mee houden? Op deze vragen krijgt u tijdens dit college antwoord. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen, algemeen of specifiek voor uw situatie.

Het webinar is bedoeld voor VvE’s en eigenaar-bewoners in Amsterdam. Het webinar wordt gegeven door Solar Sedum in opdracht van de gemeente Amsterdam.

Webinar

Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. U kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als u geen microsoftaccount heeft. Het gebruik van MS Teams is voor u als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. U kunt dan de presentatie volgen en uw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als u de chat opent om uw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Meld u aan via het inschrijfformulier hieronder. U ontvangt per email een bevestiging van uw aanmelding. In deze email vindt u ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heeft u geen email ontvangen? Neem dan telefonisch contact op via 0205230130.


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

3 jun 2020 - 19:30-20:15

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON