Webinar Waar kun je (tijdelijk) wonen als economisch dakloze?

Als je economisch dakloos bent heb je geen woning en niet genoeg geld voor dure huur of koop. De hulp voor woningzoekenden concentreert zich op degenen met de grootste zorgvraag. Als je geen zorg (meer) nodig hebt, ben je vaak op jezelf aangewezen. Waar kan je dan nog wel woonruimte vinden als de wachtlijst te lang is en de huur of de hypotheek te hoog?

Voor dit knelpunt komt gelukkig langzaam steeds meer aandacht. In dit webinar van ongeveer 45 minuten informeert !WOON je over tijdelijke woonvormen die mogelijk nog wel toegankelijk voor je zijn. Schrijf je in en je krijgt inzicht in de verschillen tussen onderhuur, inwoning en tijdelijke contracten. Met deze kennis kun je problemen voorkomen.

Webinar
Een webinar is een digitale bijeenkomst. We maken daarvoor gebruik van Microsoft (MS) Teams. Je kunt vanaf elk apparaat deelnemen aan het webinar, ook als je geen microsoft account hebt. Het gebruik van MS Teams is voor jou als gebruiker gratis.

Deelname via een laptop of desktop is aan te raden. Je kunt dan de presentatie volgen en jouw vragen stellen via de chat (‘vraag & antwoord’). Deelname via een telefoon of tablet is (via de app) ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat de presentatie niet meer zichtbaar is als je de chat opent om jouw vragen te stellen. Klik hier voor uitleg over deelname aan een webinar.

Je ontvangt per email een bevestiging van jouw aanmelding. In deze email vind je ook de link om deel te nemen aan het webinar. Heb je geen email ontvangen? Check de spambox. Ook daar niet? Neem dan telefonisch contact op via 020 5230130.


Aanmelden

U kunt zich niet (meer) aanmelden voor deze bijeenkomst.

Datum en tijdstip

7 dec 2020 - 19:30-20:30

Kaart niet beschikbaar

Artikel delen:

!WOON