Ymere trekt bijdrage tuinonderhoud IJburg in na door WSWonen gestarte procedure

09 april 2008

Bewoners van een complex aan de Maria Austriastraat op IJburg, krijgen hun betaalde servicekostenvoorschotten voor tuinonderhoud terug van Ymere.

Naar aanleiding van een huisbezoek van een medewerker van het Wijksteunpunt Wonen en de constatering dat de betreffende tuin openbaar is (en dus voor eenieder toegankelijk en niet exclusief voor huurders), is er voor een huurder van het complex een servicekostenprocedure gestart. Op basis daarvan heeft Ymere nader onderzoek gedaan naar de tuinen. Ook Ymere komt nu tot de conclusie dat de tuin openbaar is. Op basis daarvan krijgen de huurders van het complex de betaalde voorschotten terug, zoals Ymere schrijft in een brief aan de betreffende huurder.

Mocht u zelf in een complex wonen waar u betaalt voor tuinonderhoud en zijn deze tuinen openbaar toegankelijk, neemt u dan contact op met Wijksteunpunt Wonen.

Artikel delen:

!WOON