‘Mijn Droomwijk’

15 mei 2008

In het kader van de prachtwijken van Minister Vogelaar, waarvan De Indische buurt er een van is, heeft WsWonen Groot Oost samen met de ouders van twee basisscholen in de Indische buurt het project ‘Droomwijk’ opgezet.

Ouders van De Insulindeschool en De Evenaar school zijn in hun buurt op pad gegaan met een fotocamera met de opdracht foto’s te nemen van plekken waar ze trots op zijn in hun buurt en plekken wat ze graag zien veranderen. Naar aanleiding van de foto’s hebben ze aangegeven waarom ze deze plekken hebben gefotografeerd en zijn er collages gemaakt van hun input. Tijdens de buurtbijeenkomst 9 april jl. in Zeeburg heeft WsWonen de collages tentoongesteld en aan het einde van de avond overhandigd aan Stadsdeel Zeeburg met als doel de input van de bewoners mee te nemen in de krachtwijkplannen voor de Indische buurt.

Artikel delen:

!WOON