Van Bickerseiland tot Willemsstraat

08 juli 2010

Samen met het Huis van de Buurt organiseerde het Wijksteunpunt Wonen Centrum op zondagmiddag 11 juli een buurtconferentie met wandeling in de westelijke binnenstad.

De conferentie was bedoeld voor actieve bewoners en beroepskrachten. Zij bekeken en bespraken de opknapbeurt van woningen en de openbare ruimte op het Bickerseiland en de Haarlemmer Houttuinen/Nieuwe Houttuinen. Ook de inzet van het Willemsstraatcomité (Jordaan) en de bewoners van het Jacob Oliepad om de buurt groener en veiliger te maken kwam aan bod. De dag werd afgesloten met een discussie over wonen, leefbaarheid en bewonersparticipatie en een gezellige borrel.

Klik hier voor het programma en daar voor de routekaart.

De foto’s van de buurtconferentie kunt u hier bekijken. Klik hier voor het verslag gemaakt door Eibert Draisma.

Artikel delen:

!WOON