Huurders en groene daken

30 augustus 2010

Woon je op de bovenste verdieping en wordt het in de zomer erg warm, wil je een betere luchtkwaliteit of wil je niet meer op zwart bitumen uitkijken in het dichtgebouwde binnenblok? Tijd om de aanleg van een groen dak te overwegen. Ook als huurder. Natuurlijk mag u niet zomaar zelf aan de slag, maar ook een huurder kan in overleg met een verhuurder of andere dak-eigenaar treden. Het Wijksteunpunt Wonen helpt u daarbij en de lokale overheid heeft subsidie beschikbaar om de realisatie van zo’n dak te vergemakkelijken.

Het Wijksteunpunt Wonen in samenwerking met de andere ‘takken van sport’ binnen wijkcentrum Ceintuur zal in de komende maanden de boer op gaan om u bij te staan. Er gaat gekeken worden waar het zinvol is om met de bewoners de schouders eronder te zetten. Dit kan in eerste instantie alleen slagen met behulp van u. Neem dus vooral contact op met Edwin de Jong binnen het Wijksteunpunt Wonen. Binnenkort zal het een en ander aan gegevens ook te vinden zijn via www.inmijnwijk.nl.

Artikel delen:

!WOON