Bedrijfsruimtehuurders, in de knel?

08 februari 2012 - Bedrijfsruimtehuurders zijn vrij om allerhande zaken af te spreken in hun huurovereenkomst. Waar woninghuurders vaak met (semi-)dwingend recht te maken hebben die veel bepalingen in huurovereenkomst ongeldig of overbodig maken, geldt dit bij bedrijfsruimtehuurders veel minder. Desondanks wil de wetgever toch voorkomen dat iemand die bijvoorbeeld een winkel heeft en dus sterk gebonden is aan de locatie, in een al te zwakke positie komt ten opzichte van de verhuurder. Bent u een kleine ondernemer in Amsterdam-Zuid en heeft u vragen over uw huursituatie (art.7:290, bedrijf met publieksfunctie) dan kunt u op ons inloopspreekuur op woensdagochtend van 9-11u op de Gerard Doustraat. U kunt hier meer over lezen in onze folder.

Het bedrijfsruimtespreekuur is gevestigd in Wijkcentrum Ceintuur en wordt in een samenwerking van ASW en het Wijkcentrum uitgevoerd door het WSWonen Zuid.

 

Artikel delen:

!WOON