Brochure voor huurders in de VvE

06 juni 2012 - Hoe werkt het in een vereniging van eigenaars (VvE) als je huurder bent? Wat gaat er allemaal veranderen als in een voormalig huurcomplex kopers komen wonen? En hoe kunnen huurders zorgen dat hun inbreng wordt gehoord? Deze en andere vaak gestelde vragen over huurders in een gemengd complex komen aan bod in een nieuwe informatiebrochure van het Wijksteunpunt Wonen Centrum. U kunt deze brochure hier downloaden.

De informatiebrochure gebruikt het WSWonen Centrum voor voorlichting aan huurders van complexen waar de woningcorporatie verkoopplannen heeft. Zesenzestig huurders van Stadgenoot die in de Nieuwmarktbuurt te maken krijgen met de verkoopplannen, hebben op 25 april een door het WSWonen georganiseerde voorlichtingsbijeenkomst bijgewoond.

Later dit jaar organiseert het WSWonen Centrum nog twee voorlichtingsbijeenkomsten, ditmaal voor huurders in gemengde complexen van andere woningcorporaties. Ook hierbij zal het WSWonen Centrum de informatiebrochure weer onder de bewoners verspreiden.

 

Artikel delen:

!WOON