Kansenbeurs Zuidoost 2012

11 juni 2012 - Datum:     Zaterdag 30 juni 2012

Start:         10.00 uur

Einde:        18.00 uur

Locatie:     CEC gebouw, Bijlmerdreef 1289, 1103 TV  Amsterdam Zuidoost

Zaterdag 30 juni 2012 organiseert Venzo in samenwerking met Kansrijk Zuidoost, CEC, POZO, OSA, DWI, Hi5 en GetMixed Radio de Kansenbeurs  Zuidoost. Na de succesvolle eerste editie in 2010 en de vele positieve en warme reacties hebben wij besloten om de Kansenbeurs dit jaar weer te organiseren. Deze keer nog groter en bruisender. Wijksteunpunt Wonen Zuidoost zal ook vertegenwoordigd zijn bij dit evenement.

U kunt hier ook aan meedoen, als organisatie of bedrijf. U kunt uw organisatie en eventueel vacatures onder de aandacht van het publiek brengen. Ook kunt u deelnemers werven voor uw aanbod en de bewoners op de hoogte brengen van uw projecten. Het is natuurlijk ook de perfecte gelegenheid om andere partners uit het veld te ontmoeten en samenwerkingen tot stand te laten komen. Aanmelden kan online via www.vrijwilligersenzo.nl. Klik in het menu op Kansenbeurs 2012 en vul het aanmeldformulier digitaal in. U krijgt een bevestiging teruggestuurd. Er zijn geen kosten aan verbonden, en u kunt uw organisatie aanmelden tot 25 juni 2012.

Natuurlijk nodigen wij ook alle bewoners uit om een kijkje te komen nemen, er is veel te doen en héél veel informatie te verkrijgen. Wijksteunpunt Wonen heeft veel informatie over woongerelateerde onderwerpen en u kunt bij ons ook terecht voor vragen op dit gebied. Graag zien wij u op 30 juni verschijnen!

 

Artikel delen:

!WOON