Contributie WoningNet kan nog drie jaar worden betaald

24 juli 2012

Sinds vorig jaar biedt WoningNet wekelijks online woningen aan. Sinds de overgang naar de nieuwe website vraagt WoningNet jaarlijks €10,- aan contributie. De overgangsfase naar het nieuwe systeem duurt drie jaar bij WoningNet. Dit houdt in dat u de contributie van dit jaar nog tot 2014 kunt betalen.

WoningNet bewaart van alle inschrijvingen de gegevens t/m drie jaar. Als u uw contributie vergeet te betalen dan wordt u niet volledig uitgeschreven uit WoningNet. Uw account wordt gedeactiveerd en u kunt het woningaanbod niet meer zien en niet meer reageren, maar u kunt uw account binnen drie jaar weer laten activeren door de niet betaalde contributiegelden alsnog over te schrijven aan WoningNet. U krijgt dan uw volledige wachttijd terug, inclusief de jaren wachttijd waar u achteraf alsnog voor heeft betaald. U kunt dan ook weer reageren op woningen.

Let op, dit geldt alleen als overgangsregeling van het oude naar het nieuwe systeem. In 2014 zal iedereen echt de contributie van 2011 tot 2014 betaald moeten hebben en de toekomstige contributie jaarlijks over moeten schrijven, anders kan u wel definitief uitgeschreven worden en uw wachttijd verliezen.

Artikel delen:

!WOON