Vereniging Flatbewoners Delflandplein

07 augustus 2012 - Op 30 mei gaf de heer Martin Buijck van Nuon Warmte samen met een collega aan de leden van de Vereniging Flatbewoners Delflandplein voorlichting over Stadsverwarming. In de bijeenkomst werd ook het definitieve renovatiecontract toegelicht. De leden die in juni en juli vanuit de te renoveren flats aan het Delflandplein naar de woningen boven en naast de Fiep Westendorpschool aan de Overschie- en Voorburgstraat verhuizen krijgen van woningstichting De Key en de VOF Delflandplein de mogelijkheid terug te keren naar een gerenoveerde woning in de bestaande flat als het wonen boven de school niet bevalt. Over het moment waarop de leden een besluit over wel of geen terugkeer moeten nemen, is de afgelopen maanden intensief onderhandeld. Het bestuur van de VFD heeft met het definitief maken van het renovatiecontract één van de belangrijkste punten uit het aanvullend Sociaal Plan dat in december 2009 met Far West is afgesloten, kunnen verzilveren.” Het WSW NW heeft het bestuur in 2012 ondersteund.

Artikel delen:

!WOON