Jubileumcongres ‘Huurders aan het Woord’

05 oktober 2012

Wat houdt huurders in Amsterdam bezig? Daar zien we weinig over in de pers, terwijl de ene na de andere Haagse maatregel op de huurders neerdaalt. Wat heeft dat voor effect en hoe ervaren mensen dat? Zaterdag 13 oktober organiseren we een congres ter ere van het 15 jarig bestaan van de huurteams en 5 jaar wijksteunpunten wonen. Huurders vertellen zelf en discussiëren in workshops over thema’s als onderhoud, renovatie, energiebesparing, groene daken, rechten van bewoners, leegstand, leefbaarheid en betaalbaarheid. Zit u iets dwars of kunt u vertellen over een mooi idee dat is uitgevoerd of een probleem dat is opgelost? Kom zaterdagmiddag 13 oktober ook naar ons congres en draag actief bij aan het programma. Lees verder.

Artikel delen:

!WOON