Congres Huurders aan het Woord krijgt vervolg

13 december 2012

Het jubileumcongres ‘Huurders aan het Woord’ op 13 oktober was een groot succes. Ruim 200 aanwezigen wisselden enthousiast van gedachten in 22 workshops. De reacties op de bijeenkomst zijn heel positief. Deze ontmoeting draagt bij aan netwerkopbouw van bewoners in diverse wijken. Vele mensen gaven aan dat ze dit vaker willen doen. Besloten is het congres te herhalen in het vroege voorjaar van 2014. Tot die tijd zullen de wijksteunpunten het concept ‘bewoners voor bewoners’ uitbouwen door het organiseren van thema- en voorlichtingsbijeenkomsten in de wijken. Waarbij de ervaringsdeskundigen hun kennis en bevindingen delen met belangstellenden: Huurders aan het woord!

Hier vindt u een verslag van het congres.

Een beeldimpressie kunt u hieronder bekijken.

Artikel delen:

!WOON