WSWonen presenteerde leegstandsonderzoek

15 januari 2013

Dinsdagavond 15 januari presenteerde het WSWonen Centrum, voor de leden van de commissie Bouwen en Wonen van het stadsdeel, de rapportage van het uitgevoerde leegstandsonderzoek. In de onderzoeksrapportage doet het WSWonen een aantal aanbevelingen om de leegstand terug te dringen.

Vrijwel alle fracties spraken hun waardering uit voor het onderzoek. Leegstand is slecht voor de leefbaarheid in de buurt en moet zoveel mogelijk worden tegengegaan. Portefeuillehouder Boudewijn Oranje heeft toegezegd alsnog met een inhoudelijk reactie te komen ten aanzien van de aanbevelingen die het WSWonen Centrum heeft gedaan. De stadsdeelraad zal vervolgens een plan van aanpak vaststellen.

U kunt een pdf van de powerpointpresentatie die tijdens de commissievergadering is gegeven hier downloaden.

Lees meer over het onderzoek in het persbericht dat het WSWonen vorige maand heeft gepubliceerd. Daarin ook een link naar de onderzoeksrapportage. U kunt de bijbehorende Leegstandskrant hier downloaden.

 

Eerder verschenen artikel op deze webiste

WSWonen Centrum onderzocht leegstand (17 december 2012)

Artikel delen:

!WOON