Voorlichting huurders de Key in VvE

01 maart 2013

Op 20 februari kwamen enkele tientallen huurders van de Key bij elkaar om zich te laten voorlichten over hoe huurders een inbreng kunnen hebben in een ‘gemengd complex’. Deze huurders wonen al in een complex met verkochte appartementen of hun pand wordt dit jaar gesplitst.

Net als bij een eerdere voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd door het WSWonen Centrum over ‘gemengde complexen’ waren Bram Meijer van de Woonbond en Michiel Hopman van VVEgemak de docenten. Er waren veel vragen, over het voorkomen van onderhoudsachterstand en het oprichten van een huurderscommissie die in het overleg met de Key en de VvE echt iets kan bereiken.

Om hierover door te praten, wordt binnenkort een tweede avond gehouden.

De presentatie van Michiel Hopman over hoe het werkt in een VvE staat hier.
De presentatie van Bram Meijer, over huurders en kopers door één deur, kunt u hier bekijken.

Het verslag van de vragen- en discussieronde kunt u hier downloaden.

De documentatiemap over de gemengde VvE kunt u hier downloaden.

Voor vragen, of als u ook een keer aan een voorlichtingsbijeenkomst over gemengde complexen wilt deelnemen, kunt u contact opnemen met de participatieadviseur van het Wijksteunpunt Wonen Centrum, Bernadette de Wit. Tel 020 622 4288. E-mail b.dewit@wswonen.nl

Artikel delen:

!WOON