vijf voor twaalf – nachtelijk huurspreekuur

22 april 2013

(English below) Amsterdam is een mooie stad om te wonen. Zoals zoveel andere steden is het lastig een goede woning te vinden en worden er soms te hoge huren, exorbitante huurverhogingen of is het onderhoud slecht. Ook wil de teruggave van borg wel eens een probleem zijn en is het niet altijd evident dat er bemiddelingskosten op zijn plaats zijn. Hoe u hier mee kunt omgaan, kan het Wijksteunpunt Wonen u vertellen. De jaarlijkse huurverhogingsronde is op 1 juli, vandaar dat er tijdens de 24h Zuid op 22 juni vijf voor twaalf een huurspreekuur wordt gehouden, in het gemaalgebouw in het Sarphatipark. Zaklamp mee.

Groen Gemaal, Sarphatipark tegenover de speelplaats, Ingang Eerste Jan van der Heijdenstraat.

zaterdag 22 juni van 23.55 tot zondag 23 juni 00.55 uur.

 Five to Midnight

Amsterdam is a beautiful city to live in. Like in many other cities it is difficult to find good living accommodation. And once you have found suitable living space landlords sometimes charge far too much rent or demand exorbitant rent increases. Or they don’t do the required maintenance. Agencies often charge considerable fees even though tenants are not legally obliged to pay them. When vacanting their flats many tenants encounter problems getting their deposit back. The Wijksteunpunt Wonen tenant support agency offers help and support. As the annual rent increases usually happen on July 1st the Wijksteunpunt Wonen will hold a Five-to-Midnight walk-in consultation hour during the 24h Zuid. At this walk-in tenants can get advice and support regarding all of these matters. The walk-in will be at the Groen Gemaal in the Sarphatipark, near the entrance at 1e Jan van der Heijdenstraat and across from the playground, from Saturday June 22nd at 23.55 (Five to Midnight) until Sunday, June 23d, 00:55.

Artikel delen:

!WOON