Bewonersavond voor tijdelijke huurders Kolenkit

09 juli 2013

Op 26 juni jl. heeft het WSWonen West een bewonersavond georganiseerd voor huurders uit de Kolenkit met een tijdelijke huurovereenkomst. De bewoners maakten kennis met hun rechten en plichten als tijdelijke huurder. Uit een eerder gehouden enquête bleek dat de meeste huurders ruim tevreden zijn met hun woning. Woningcorporaties Rochdale en Stadgenoot bezitten samen 422 woningen in het gebied Kolenkit ‘Zuidelijk Veld’. Deze woningen stonden op de sloopnominatie, maar vanwege de crisis zijn deze plannen voorlopig uitgesteld. Opmerkelijk was dat bijna alle geënquêteerden aangaven dat ze niet of nauwelijks op de hoogte zijn gebracht van de plannen, terwijl daar wel behoefte aan is.  Na de bewonersavond heeft een aantal bewoners zich verenigd. Zij zullen de corporaties vragen om meer duidelijkheid over de toekomstige plannen en hopen hiermee de onzekerheid bij de bewoners weg te nemen.

 

Artikel delen:

!WOON