Hilwis: afrekening servicekosten 2012

10 juli 2013

Op 2 juli hebben de huurders van het Hilwiscomplex de afrekening stookkosten 2012 ontvangen. Volgens onze raadsman heeft deze afrekening “alle kenmerken van een onredelijk hoge afrekening.”

Ons advies aan de huurders van het Hilwis is om de situatie voor te leggen bij huurcommissie die kan toetsen of deze servicekosten terecht zijn, in de tussentijd is het verstandig om ook even formeel bezwaar te maken bij de verhuurder zodat deze geen onnodige incassoprocedures hoeft op te starten. Zoals gewoonlijk zullen wij de huurders ondersteunen en begeleiden bij het indienen en opvolgen van de procedures. Gisteren hebben alle huurders een brief van ons ontvangen

De bewonersvereniging Hilwiscomplex zal binnenkort een info organiseren voor haar leden. Nadat de huurders grondig geïnformeerd en geadviseerd zijn volgt meer informatie op deze website.

Artikel delen:

!WOON