Bewoners willen renovatie GranVista complex

13 september 2013

Ondanks dat Ymere aan de bewoners heeft laten weten dat er geen geld is voor delen van het renovatieplan voor het GranVista complex aan het Waterlooplein, laten de bewoners het er niet bij zitten. De bewonerscommissie heeft Ymere opgeroepen zo snel mogelijk weer aan tafel te gaan zitten, om samen te bekijken wat de mogelijkheden zijn om het complex op te knappen.

Nadat een eerder een onderhoudsplan was gecanceld waren de bewoners van GranVista alweer een ruim jaar aan het participeren in de renovatieplannen. De plannen om het vele achterstallige onderhoud weg te werken, de veiligheid en leefbaarheid in en om het complex te verbeteren waren al een heel eind gevorderd. De bewoners waren daarom extra teleurgesteld dat Ymere niet alleen (per mail) een groot deel van het plan afblaast, maar ook het reeds geplande overleg heeft uitstelt. Dat is geen heldere en open communicatie. De bewoners laten het er niet bij zitten en hebben inmiddels met ondersteuning vanuit het Wijksteunpunt Wonen Centrum aan Ymere laten weten zo snel mogelijk weer aan tafel te willen om de toekomst van hun complex te bespreken. Het mag niet zo zijn dat GranVista verandert in de rotte kies van het Waterlooplein. De bewoners zetten daarom in op een duurzaam onderhouden en veilig complex.

Artikel delen:

!WOON