Huurders Jan Vrijmanstraat krijgen te veel betaalde servicekosten terug

31 oktober 2013

Een huurder in de Jan Vrijmanstraat was het niet eens met de afrekening servicekosten 2011 van Ymere. Ymere had een deel van de kosten die in 2010 gemaakt waren doorberekend in de afrekening 2011. De Huurcommissie, waar huurder een zaak hierover gestart was, was het met huurder eens en stelde Ymere in het ongelijk. Stroomverbruik voor algemene ruimten werd met 200 euro naar beneden bijgesteld. Ymere was het niet eens met de uitspraak van de Huurcommissie en is in beroep gegaan bij de kantonrechter. Met een door vanuit het Emil Blauwfonds betaalde advocaat won huurder ook de zaak bij de kantonrechter. Ymere heeft daarop besloten de uitspraak van de kantonrechter voor alle 33 huurders in het complex toe te passen. Dat is fair play en levert huurders per persoon een slordige 200 euro op.

Artikel delen:

!WOON