Tentoonstelling De Kleur van Warmte

07 oktober 2013

In het kader het warmtebeeldproject kunt u vanaf 7 oktober tot en met 31 oktober de tentoonstelling ‘DE KLEUR VAN WARMTE’ bekijken in Wijkcentrum de Pijp. De tentoonstelling is onderdeel van een reeks van acties om u als bewoner bewust te maken van energiebesparing.

Sarphatipark 2

Sarphatipark

 

Afbeelding 1: het monument in het Sarphatipark

 

 

 

Tentoonstelling DE KLEUR VAN WARMTE

In de tentoonstelling DE KLEUR VAN WARMTE  zijn verschillende warmtebeeldfoto’s weergegeven waarop duidelijk te zien is waar warmteverlies optreedt. Het inzichtelijk maken van warmteverlies geeft u als bewoner de mogelijkheid om maatregelen te nemen voor het (beter) isoleren van de woning. U kunt de tentoonstelling bezichtigen van maandag tot en met donderdag van 11.00 tot 17.00 uur in het Wijkcentrum Ceintuur aan de Gerard Doustraat 133.

Warmtebeeldfoto Wijkcentrum Ceintuur Wijkcentrum Ceintuur 2Wijkcentrum Ceintuur

 

 

 

 

 

Afbeelding 2  en 3: Het Wijkcentrum aan de Gerard Doustraat 133

Het warmtebeeldproject
Het warmtebeeldproject is een initiatief van het Wijksteunpunt Wonen Zuid in samenwerking met het stadsdeel Zuid. In dit project worden bewoners door ons begeleid om zo te komen tot het nemen van maatregelen voor het isoleren van de woning. Zit u in een bewonerscommissie, in een Vereniging van Eigenaren of in een ander bewonersgroep en wilt u deelnemen aan het project? Of wilt u meer weten over het warmtebeeldproject of de tentoonstelling? Neemt u dan contact op met onze bouwkundige adviseur en thermograaf Max Drath, telefoonnummer 06-374 42 742, e-mail warmtebeeld@wswonen.nl

AlbertCuip_855_x480

 

 

 

Afbeelding 3: standbeeld André Hazes

 

Het Wijkcentrum Ceintuur

 

 

Artikel delen:

!WOON