Zonnepanelen, soms zó geregeld!

28 oktober 2013

Een zonnepaneel op je dak hoeft niet altijd veel tijd, geld of moeite te kosten. Deze mevrouw belde naar Stadgenoot en al de volgende dag stond de deskundige van Stadgenoot samen met de huurster op het dak!

Tegenwoordig is het soms zelfs de mogelijk om de zonnepanelen te huren in plaats van te kopen. Daarmee wordt zonne-energie  voor nog meer mensen bereikbaar. Zie hier een leuk filmpje (2:44 minuten) over dit geslaagde voorbeeld.
 
 

 
Het thema ‘zonnepanelen en huurders’  is ook één  van de thema’s op de bijeenkomst ‘Huurders aan het woord Zuid’ op 16 november 2013.

Extra informatie over het project van Stadgenoot, waaruit deze panelenplaatsing is voortgekomen, kunt u vinden op: deze pagina op de website van Stadgenoot.

Artikel delen:

!WOON