Amsterdam zelfvoorzienend qua energie?

14 november 2013

Donderdagavond 21 november organiseert de gemeente Amsterdam in samenwerking met Pakhuis De Zwijger een speciale avond, ook juist voor bewoners, rond de vraag over hoe wij Amsterdammers op een duurzame manier in onze energiebehoefte kunnen voorzien.

Steeds meer Amsterdammers zijn al aan de slag en produceren zelf – of samen – energie of besparen op slimme wijze energie. Niet alleen steeds meer bedrijven investeren in duurzame energie. Het wordt ook voor burgers steeds makkelijker om zelf, dicht bij huis, op grote schaal duurzame energie op te wekken. Komt ook: 21 November, 19:45, pakhuis de Zwijger. Toegang is gratis.

Amsterdam is nog steeds sterk afhankelijk van fossiele bronnen, zoals steenkolen en gas. Redden we het op deze manier of is er meer nodig? Hoe kunnen we het aantal goede initiatieven vergroten en meer mensen betrekken? Welke initiatieven missen we nog? Wat moeten we vooral doen om onze toekomst en die van onze stad mooier te maken?

Meer informatie en aanmelden kan op deze webpagina van pakhuis de Zwijger.

Artikel delen:

!WOON