Bewonerscommissie ‘De Arend’ opgericht

14 november 2013

Al jaren hebben de woningen boven de huidige bedrijfsgarage van de bank Mendes Gans in de Valkenburgerstraat te kampen met achterstallig onderhoud. De eigenaar gaat de panden nu eindelijk aanpakken en heeft het WSWonen Centrum gevraagd om de bewoners te ondersteunen. Inmiddels is besloten tot oprichting van een bewonerscommissie. Naam van de bewonerscommissie? De Arend!

Het betreft 6 woningen in de Valkenburgerstraat 178 t/m 182, die in een vrij slechte staat verkeren. De verhuurder wil het achterstallig onderhoud verhelpen en tevens het moment gebruiken om centrale verwarming en dubbel glas aan te brengen. Na de eerste informatiebijeenkomst vorige week bleek de behoefte onder de bewoners aan ondersteuning door het WSWonen groot. Inmiddels is er al een eerste bewonersvergadering geweest en is besloten tot oprichting van een bewonerscommissie om zo een krachtige positie te verwerven.

Artikel delen:

!WOON