Bent u gedagvaard door Stadgenoot?

13 november 2013

Stadgenoot is sinds afgelopen zomer een grote actie gestart om alle gaskachels en geisers te vervangen door een HR-ketel of een elektrische boiler. Stadgenoot heeft gezegd dat er inmiddels vier huurders in Slotermeer zijn gedagvaard omdat zij niet mee willen werken aan het plaatsen van een HR-ketel of elektrische boiler.

Het Wijksteunpunt Wonen Nieuw-West zou graag met deze huurders in contact komen om te bespreken waarom zij geen vervanging willen. U kunt vrijblijvend langskomen op een van onze spreekuren, bellen op telefoonnummer 619 09 74 (ma-do, 9-17 uur) of een bericht sturen via ons contactformulier.

Mogelijk kan het Wijksteunpunt Wonen ondersteuning bieden. De wijksteunpunten wonen zijn onafhankelijk, werken gratis ten behoeve van bewoners en geven nooit informatie aan anderen door zonder uw toestemming.

Artikel delen:

!WOON