Bewoners Tweede Oosterparkstraat stemmen in met dubbel glas

04 december 2013 - Afgelopen donderdag 26 november heeft de bewonersinformatieavond plaats gevonden over het aanbrengen nieuwe ramen met dubbel glas in de Tweede Oosterparkstraat 135-197. Dankzij een lage rente lening van 1,99% van het Amsterdams Investeringsfonds zijn de huurverhogingen 25% lager uitgevallen dan normaal. Aan het einde van de bewoners avond was duidelijk dat voldoende bewoners zich hebben aangemeld en het project kan doorgaan.

Wanneer het dubbel glas geplaatst gaat worden is nog onduidelijk. Lees hier meer over de geschiedenis en de totstandkoming van dit gezamenlijke project van het Wijksteunpunt Wonen Oost, Woonstichting De Key en de Huurdersvereniging Oost.

Update 7 juli 2014:

De werkzaamheden zijn gestart!
tweedeoosterparkstraat

Artikel delen:

!WOON