Collectieve verwarming voer voor de ACM

hilwis complex A'dam Zuid

08 april 2014

Heeft u een blokverwarming? In dat geval moet uw verhuurder een aantal zaken op orde hebben gebracht vanwege de nieuwe warmtewet. Er zijn maximumbedragen die per geleverde hoeveelheid verwarming gevraagd mogen worden en bewoners moeten een overeenkomst aangeboden hebben gekregen voor de levering. Een bewonerscommissie hoort ook in een beleidswijzigingen gekend te zijn en de mogelijkheid hebben gehad advies te geven.

Voldoet de verhuurder niet aan de warmtewetvereisten, dan valt de Autoriteit Consument en Markt in te schakelen. De Bewonersvereniging Hilwis ging u voor. Lees er hier meer over in dit verhelderende artikel. Heeft u vragen over de warmtewet en collectieve verwarming? Neem contact op met het Wijksteunpunt Wonen in uw buurt.

Artikel delen:

!WOON