Slim overstappen van energieleverancier = geld besparen

18 november 2014

Voor sommige mensen is het slim om over te stappen naar een andere energieleverancier. Overstappen kan namelijk tot honderden euro’s per jaar besparen. Bewoners uit Amsterdam Oost die willen weten hoeveel men kan besparen op de energierekening kunnen vanaf 21 november terecht in Post Oost. Wijksteunpunt Wonen Oost helpt gratis met overstappen.

Overstappen van energieleverancier?
Volgens de Autoriteit Consument en Markt kunnen bewoners tot honderden euro’s per jaar besparen door over te stappen van energieleverancier. Het blijkt dat men het meest bespaart door jaarlijks over te stappen of deel te nemen aan collectieve inkoopacties. Wijksteunpunt Wonen helpt bewoners met overstappen op basis van de vergelijkinsgwebsite van de consumentenbond www.consumentenbond.nl.
overstappen 1

 

 

 

 

 

 

 

Hulp in Post Oost
Bewoners uit Amsterdam Oost kunnen wekelijks terecht in Post Oost (Wijttenbachstraat 36) vanaf vrijdag 21 november. Het is gratis en vooraf aanmelden of een afspraak maken is niet nodig. Vergeet niet de jaarafrekening 2013 mee te nemen! Op de volgende vrijdagen 14.00-17.00 uur helpen wij bij het overstappen van energieleverancier: 21 november, 28 november, 5 december, 12 december, 19 december, 9 januari.

Download hier de flyer van het project.

Artikel delen:

!WOON