Succes voor bewonerscommissie De Arend

16 december 2014

Bewonerscommissie De Arend heeft een mooi succes geboekt. Aanleiding tot oprichting van de bewonerscommissie was het achterstallig onderhoud van de woningen aan de Valkenburgerstraat. De commissie trad in overleg met de eigenaar en er werd een plan van aanpak opgesteld. Inmiddels zijn de woningen opgeknapt en zien er weer picobello uit. Tot grote tevredenheid van de bewoners.

Om te zorgen dat de woningen in goede conditie blijven drong de bewonerscommissie na de renovatie aan op het maken van een onderhoudsplan. De eigenaar bleek gevoelig voor de argumenten van de bewoners en er werd een meerjarig onderhoudsplan opgesteld.

Ook zal er voortaan elk voorjaar een schouw plaats vinden van de algemene ruimtes met de verhuurder en de voorzitter van de bewonerscommissie. Een mooi succes voor de bewoners!

 

Eerder verschenen op deze website:

Bewonerscommissie ‘De Arend’ opgericht – 14 november 2013

 

Artikel delen:

!WOON