Oplevering Rijswijkflat!

09 februari 2015

Na lang wachten gaat het toch gebeuren: De oplevering van de gerenoveerde Rijswijkflat, aan het Delflandplein in Slotervaart, wordt verwacht per 1 juni 2015. De leden van de Vereniging Flatbewoners Delflandplein (thans wonend in de Fiepflat aan de Overschiestraat) hebben de afgelopen weken kenbaar kunnen maken of zij willen terugkeren naar hun oorspronkelijke woning.

Tijdens een overleg met een delegatie van De Key – VOF DLP De Nijs is de uitslag bekend gemaakt. Alle leden, veelal op respectabele leeftijd, hebben besloten af te zien van een tweede verhuizing en blijven dus in hun nieuwbouwappartement wonen. Een aantal van hen deed dit met pijn in het hart en ook met pijn in de portemonnee, want hun huren gaan per 1 juni fors stijgen…

Artikel delen:

!WOON