Kinderenergiecoaches in ZO op de radio

23 juni 2015

De kidsenergiecoaches zijn druk bezig om Amsterdam Zuid Oost een stuk energiezuiniger te maken. Ze gaan de straat op en elke woensdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur is de kidsenergiewinkel in het Boeninhuis open voor buurtbewoners voor advies over energie besparen.

Woensdag 27 mei pakten de kidsenergiecoaches het wat groter aan. Ze waren op bezoek bij Radio Razo! Het was voor de kidsenergiecoaches wel erg spannend om op de radio te komen. In de uitzending van Daddy Mystic hebben ze uitgelegd hoe ze precies coach zijn geworden en wat je allemaal in de kidsenergiewinkel kan doen. Ook onderworpen ze Daddy Mystic aan een aantal vragen over energie- en geld besparen. Daddy Mystic stond versteld!

Wil je weten wat de kidsenergiecoaches allemaal vroegen? Herbeluister de uitzending op Razo Amsterdam. Op de hoogte blijven van alle activiteiten van de kidsenergiecoaches? ‘Like’ de Facebookpagina van Kidsenergiewinkel-Zuid-Oost

 IMG_20150527_151843136_HDR

Artikel delen:

!WOON