Vasthoudendheid wordt beloond

02 juni 2015

Als in juli 2013 een bewoonster op haar platje in de zon wil gaan zitten blijkt er opeens een airco te staan. Door het vreselijke geloei is aangenaam vertoeven daar niet meer mogelijk. Na enig speurwerk blijkt dat de ijssalon in de Nieuwe Spiegelstraat de airco geplaatst heeft. Illegaal wel te verstaan, want de ijssalon heeft er nooit een vergunning voor aangevraagd.

Op advies van het WSWonen schakelt de bewoonster Bouw- en Woningtoezicht in. Inspecteurs komen en gaan, maar de illegale airco wordt niet verwijderd. De huurster vraagt zich in oktober 2014 vertwijfeld af of het dossier soms is zoekgeraakt. Dat blijkt inderdaad zo te zijn. Door tussenkomst van het WSWonen wordt het handhavingstraject weer leven in geblazen. Het WSWonen moet de dienst regelmatig porren over de voortgang, maar uiteindelijk met resultaat. Begin juni 2015 belt de blije huurster het WSWonen met de mededeling dat de airco eindelijk van haar platje is verwijderd. Nu is het nog slechts wachten op een mooie zomer!

 

Artikel delen:

!WOON