I am not a tourist, I live here!

17 september 2015

On October 4th the 12th annual expat fair “I am not a tourist” will be held in the Beurs van Berlage. This is the biggest event for expats living, working, or studying in the Netherlands. There will be workshops, presentations, around 125 stands, and over 3000 visitors. The WSWonen will also have a stand, where we will be answering all kinds of questions about renting living accommodation in the Netherlands. And providing information about the rights and obligations of tenants, landlords, and letting agencies. Dafna Eccles will give a presentation about “Tenants’ rights in the Netherlands”, from 12:15 to 12:45 in the Verweij room. Beurs van Berlage, Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam.

Op 4 oktober wordt in de Beurs van Berlage voor de 12e keer de jaarlijkse Expat-beurs “I am not a tourist” gehouden. Dit is het grootste evenement voor expats die wonen, werken of studeren in Nederland. Er zijn workshops, presentaties, zo’n 125 stands en meer dan 3000 bezoekers. Het WSWonen is ook weer aanwezig met een stand. Daar beantwoorden wij de hele dag allerlei vragen over het huren van een woning in Nederland en we geven informatie over de rechten en plichten van huurders, verhuurders en bemiddelaars. Dafna Eccles houdt van 12:15 tot 12:45 in de Verweij kamer een presentatie over “Tenants’ rights in the Netherlands”.

Links naar meer informatie:

http://www1.expatica.com/iamnotatourist/index.php

https://www.wooninfo.nl/english/

Artikel delen:

!WOON