Woonkostenbijdrage voor mensen met laag inkomen en hoge woonlasten

26 november 2015

Graag zouden wij jullie willen wijzen op een persbericht van 19 november 2015. In dit persbericht staat dat Amsterdammers met een laag inkomen financiële ondersteuning krijgen van de gemeente om hun (te) hoge woonlasten te compenseren. Amsterdam is een dure stad om te wonen en voor mensen met een laag inkomen is het duur om sociale huurwoning te bekostigen. Voor deze mensen heeft de gemeente Amsterdam de Woonkostenbijdrage ingesteld. De hoogte van de bijdrage is afhankelijk is afhankelijk van de hoogte van de huur en van de samenstelling van het huishouden. Het geld wordt één keer per jaar uitgekeerd. Mensen die recht hebben op de Woonkostenvergoeding krijgen hierover bericht van de gemeentelijke belastingen.

lees hier pb-259_meer_amsterdammers_krijgen_ondersteuning_bij_hoge_woonlasten

Artikel delen:

!WOON