PLUIM avond 2015 Nieuw-West

10 december 2015

Woensdagavond 9 december kwamen ongeveer vijftig vertegenwoordigers van bijna twintig bewonerscommissies en huurdersverenigingen naar De Honingraat voor alweer de derde PLUIMavond van WSWonen Nieuw-West. Het hele jaar steken leden van bewonerscommissies tijd en energie in hun commissie. Soms best lastig werk en niet altijd even dankbaar werk. Op de PLUIM avond staan zij centraal. Geen lastige onderhandelingen of uitgebreide dossiers, maar een ontspannen avond. Als blijk van waardering voor hun inzet. Het programma bestond uit een gezamenlijke maaltijd, een korte presentatie over nieuwe wet en regelgeving, en een quiz met veel aandacht voor Nieuw-West en huurzaken. De goede sfeer werd nog verder verhoogd door Oma (poppenspeelster Evelien de Jong) en goochelaar Chris Bordet. Bewonerscommissie Rijswijkstraat is quiz winnaar 2015.

 

Artikel delen:

!WOON