5 februari: tiende Warmetruiendag

27 januari 2016

Op 5 februari 2016 is het voor de tiende keer Warmetruiendag! Sinds 2012 zetten al 703.409 mensen deze dag hun verwarming lager en ervaren zo hoe simpel het eigenlijk is om energie te besparen. Het idee achter de Warmetruiendag is simpel: trek een warme trui aan, zet de verwarming lager, bespaar 6% energie per graad en dus 6% CO2 uitstoot. Het Wijksteunpunt Wonen  roept u op ook dit jaar weer mee te doen en zelf te ervaren dat energiebesparen niet moeilijk hoeft te zijn.  En het werkt! Op één dag kunnen we zo het jaarverbruik van drie Waddeneilanden samen besparen. En als we elke dag Warmetruiendag vieren, besparen we zo het jaarverbruik van een stad als Amsterdam!

Meer informatie of uw eigen actie aanmelden? Zie www.warmetruiendag.nl

Artikel delen:

!WOON